Menu

Hairpoint Bilthoven

Op de Oude Brandenburgerweg in Bilthoven vindt u kapsalon Hairpoint. Al jaren zijn wij dé kapper bij u in de buurt waar dames, heren en kinderen terecht kunnen voor een kapsel naar wens. Maak een afspraak of bel voor vrijblijvend advies: 030 - 228 41 99

Menu

WIJ ZIJN WEER OPEN

Zoals u misschien al weet heeft de overheid besloten om winkels te laten opengaan. Sinds 1 maart mogen winkels klanten weer ontvangen op afspraak. Wij als Hairpoint Bilthoven zijn heel erg blij dat dit weer mogelijk is en zouden u graag uit willen nodigen bij onze locatie.

Om het bezoek aan Hairpoint zo goed mogelijk te laten verlopen, proberen wij als Hairpoint er alles aan te doen om de afspraak zo veilig mogelijk te maken. Hiervoor zijn daarom schermen tussen de klanten gezet en dragen wij mondmaskers en handschoenen tijdens uw behandeling.

Voor onze verfpakketten, geurkaarsen, andere producten, afspraken of vragen kunt u ons via ons vaste telefoonnummer; 030 – 228 41 99 bellen of langs gaan bij onze locatie.

Hartelijk bedankt voor uw begrip en zien u graag bij Hairpoint Bilthoven.

Team Hairpoint Bilthoven

Leave a reply

Your email address will not be published, and your website url is not required.